Backslag

BACKSLAG (PRM & VELVET DRIVE)

PRM Backslag

 

PRM marine transmissioner har etablerat ett världsomspännande rykte för kvalitet, tillförlitlighet och bruks prestanda, vilket gör dem till det ideala valet för nöjesbåtar, arbetsbåtar och fiskefartyg. Alla PRM hydrauliska växellådor har en tvilling axel design, vilket möjliggör full effekt både framåt och bakåt, med antingen vänster eller höger vridande propellrar. PRM80 och 120 är mekaniskt aktiverade med justeringsfria kon kopplingar.

 

När korrekt matchat till motor och propeller, kommer varje PRM enhet ge problemfri drift under många år. Alla delar är konstruerade för maximal driftsäkerhet under en längre livslängd. Dessutom är komponenter noggrant specificerade och bearbetade till högsta kvalitet.

Velvet Drive Backslag

 

Det är ett känt faktum att Velvet Drive är ledande inom den marina branschen. Produkterna har en tyst och mjuk användning och är tillverkade med högsta standard kvalitet industrin. Typiska användningsområden är båtar, inombordsmotorer kryssare, fiskebåtar, segelbåtar, trålare, mittkonsol, sportbåtar och yachter.

Dintra AB

Send mail to info@dintra.se with questions or comments about this web site.

Copyright © 2015 DINTRA AB

 

Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och övriga fel i texter och annat material.