MEGAFLEX

Megaflex - Antivibrationssystem

Finns det ingen lösning för kraftöverföring?

Megaflex antivibrationssystem är en typ av produkt som är utformad för att minska vibrationer och buller från båtmotorn. Systemet är tillverkat av högkvalitativa material och är utformade för att vara robusta och hållbara. De är utformade för att klara av extrema miljöförhållanden och kan hantera höga belastningar under lång tid. Systemet är konstruerat för att isolera motorn från resten av båten, vilket minskar vibrationer och buller som annars skulle överföras till båten och dess passagerare. 

Antivibrationssystemet fungerar genom att monteras mellan mellan båtmotorn och dess monteringssystem. Detta system består vanligtvis av en kombination av motorfästen och flexibla gummidämpare som monteras mellan motorn och båten. Dessa komponenter jobbar tillsammans för att absorbera vibrationer och minimera överföringen av dem till båten och dess passagerare. 

Megaflex antivibrationssystem kan hjälpa till att förbättra båtens prestanda genom att minska motorns vibrationer, vilket kan leda till en smidigare och mer effektiv körning. Dessutom kan dessa system minska bullret som generas av motorn, vilket leder till att båtturen blir mer avkopplande och komfortabel. Detta antivibrationssystem minskar inte bara ljudnivån och vibrationerna, utan de hjälper också till att öka motorns livslängd och minska risken för skador på båtskrovet. Detta system är också enkelt att installera, det bör dock utföras av någon med erfarenhet.

En annan fördel med Megaflex antivibrationssystem är att de kan bidra till att minska risken för skador på båtens struktur och utrustning. När en båtmotor genererar vibrationer kan det leda till skador på båten och dess utrustning, som exempelvis sprickor i båtens skrov eller skador på elektriska system. En installation av ett Megaflex-system kan även bränsleförbrukningen minska. Genom att minska vibrationer och stötar som genereras av båtmotorn minskar belastningen på motorn och därmed minskar bränsleförbrukningen.

Megaflex-systemet är lämpligt för både inombords. och utombordsmotorer, och kan installeras på de flesta typer av båtar, från små fritidsbåtar till stora yrkesfartyg. Systemet kan också anpassas för olika motorstorlekar och vikter. 

Megaflex är en produkt som klarar de flesta överföringar där andra system har slutat fungera. Kontakta oss för mer information och för att lösa problemet. 

Varför köpa hos Dintra?

Att köpa antivibrationssystem eller andra båtrelaterade produkter från oss på Dintra AB går smidigt med korta leveranstider och experthjälp för att få rätt sorts antivibrationssystem som passar för just ditt och din båts behov samt även rådgivning när det gäller vårt andra sortiment. Utöver antivibrationssystem har vi på Dintra AB ett brett utbud av olika sorters marina tillbehör för din båt så som bland annat motorer, både diesel och elektriska motorer, backslag och reglage samt även många andra produkter som du kan tänkas behöva i ditt båtliv. För mer information om vårt utbud utöver antivibrationssystem kan du kolla runt här på vår hemsida och för rådgivning för din situation och vad du kan tänkas behöva hjälp med kan du kontakta oss via mejl eller telefon så ska vi göra vårt yttersta för att hitta en lösning tillsammans för dina behov.

Vi har även andra antivibrationssystem, såsom R&D kopplingar och GyroFlex, utöver detta har vi ännu bredare sortiment av motortillbehör för din båt.

Megaflex  -  Antivibrationssystem/Vibrationsdämpare - finns hos Dintra

Aktiva filter