PYTHON DRIVE

Python Drive - Antivibrationssystem

Ett antivibrationssystem till båtar är ett typ av system som är utformat för att minska vibrationer och buller som uppstår när båtmotorn är igång. Dessa system kan vara särskilt användbara för stora båtar eller fartyg som har kraftfulla motorer som kan generera betydande vibrationer och buller.

Python Drive levererar underhållsfria trycklager till bra priser. En perfekt lösning för vibrationsproblem. Finns i olika storlekar, såväl imperiala som metriska. Med hjälp av Python Drive behöver man inte göra en exakt centrering av propelleraxeln till backslaget. 

CV drivaxeln ser till en konstant hastighet av propelleraxeln, även när vinklarna är olika. Tryckkraften från propellern är isolerad från backslaget då den dämpas med hjälp av gummiabsorberande plattor.

Valet av antivibrationssystem beror på båtens storlek, typ av motor och andra faktorer. Det är viktigt att välja rätt system för att säkerställa effektiviteten och tillförlitligheten av systemet. Vi hjälper gärna till att hitta det antivibrationssystem du behöver.

Vid förfrågan kan trycklagerenheterna bearbetas för att passa universella kardanaxlar. Kontakta oss för mer information.

Fördelar med att montera en Python Drive:

 • CV-drivaxeln garanterar en konstant hastighet av propelleraxeln, till och med när vinklarna är olika.
 • Tryckkraften från propellern är isolerad från backslaget eftersom den dämpas med gummiabsorberande plattor.
 • Python Drive är inte bara robust konstruerad, den är också tillgänglig i både imperiala och metriska dimensioner, passande till propelleraxlar från ¾” (19.05mm) upp till 4” (100mm).
 • Trycklagerenheterna kan användas som enskilda enheter och vid särskild förfrågan kan de bearbetas för att passa till exempel universella kardanaxlar.
 • Python Drive CV-drivaxlar tål vridmoment upp till 1500 kg (ca 14.7 kNm).
 • Drivaxlarna finns i olika standardlängder och kan tillverkas för att passa individuella längder.
 • Levereras med alla nödvändiga bultar, muttrar, packningar, fläns till backslaget och en utförlig installationsmanual.

Komplett system

En komplett Python Drive består av tre delar, trycklagerenheten, CV-enheten och adapterfläns. Vi levererar även Python Drive delar. Nedanför finns en rubrik där alla kompletta Python Drive som vi levererar finns. För att se mer detaljer om produkterna besök Python Drives egen hemsida. På deras sida finns också ett kalkyleringsprogram (Calculation Formula) som hjälper dig att välja en passande Python Drive till din båt. Programmet öppnas med Excel eller liknande.

Varför köpa hos Dintra?

Att köpa antivibrationssystem eller andra båtrelaterade produkter från oss på Dintra AB går smidigt med korta leveranstider och experthjälp för att få rätt sorts antivibrationssystem som passar för just ditt och din båts behov samt även rådgivning när det gäller vårt andra sortiment. Utöver antivibrationssystem har vi på Dintra AB ett brett utbud av olika sorters marina tillbehör för din båt så som bland annat motorer, både diesel och elektriska motorer, backslag och reglage samt även många andra produkter som du kan tänkas behöva i ditt båtliv. För mer information om vårt utbud utöver antivibrationssystem kan du kolla runt här på vår hemsida och för rådgivning för din situation och vad du kan tänkas behöva hjälp med kan du kontakta oss via mejl eller telefon så ska vi göra vårt yttersta för att hitta en lösning tillsammans för dina behov.

Vi har även andra antivibrationssystem, såsom R&D kopplingar och Centaflex, utöver detta har vi ännu bredare sortiment av motortillbehör för din båt.

Python Drive  - Vibrationslösningen hittar du hos oss på Dintra AB

Underkategorier

 • PYTHON DRIVE DELAR

  Python Drive delar

  Python Drive-systemet använder en flexibel kopplingsteknik för att avleda och absorbera vibrationer och stötar som uppstår vid båtens drivsystem. Genom att minska vibrationer och ljud kan det förbättra komforten ombord, minska påfrestningar på båten och dess komponenter samt öka livslängden på drivsystemet. Python Drive-systemet är utformat för att vara kompatibelt med olika typer av inombordsmotorer och båtar. Det kan installeras i både nya båtar och i befintliga båtar som uppgradering.

  Här finns delar till Python Drive (lager, hus, gummi och monteringstillbehör).

  Lager, hus, gummidämpare & monteringstillbehör

  Lager

  Python Drive använder högkvalitativa lager för att möjliggöra smidig rotation och rörelse hos drivsystemet. Dessa lager är utformade för att hantera belastningarna och vibrationerna som generas av båtens motor och drivsystem. Här följer några generella punkter att tänka på om lagren:

  • Kullager: Kullager är vanliga typer av lagerelement som används i Python Drive-systemet. Dessa kullager möjliggör smidig rotation och rörelse av drivsystemet.
  • Högkvalitativa material: Lagren i Python Drive är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att hantera belastningar och vibrationer i den marina miljön. Materialen som används inkluderar rostfritt stål, hårdmetall och andra material som ger god hållbarhet och korrosionsbeständighet.
  • Underhåll: För att säkerställa optimal prestanda och livslängd för lagren är det viktigt att utföra regelbundet underhåll. Detta innefattar smörjning av lagren och regelbunden kontroll. Vid behov, byt ut lagren.

  Hus

  Huset, eller själva enheten, är det yttre skyddande skalet som omger och håller de interna komponenterna i Python Drive-systemet. Det är vanligtvis tillverkat av starka material, såsom aluminium eller rostfritt stål, för att ge hållbarhet och motstånd mot korrosion i den marina miljön.

  • Material: Huset är vanligtvis tillverkat av högkvalitativa material som är utformade för att vara starka, tåliga och motstå korrosion i den marina miljön. Material som ofta används inkluderar aluminium och rostfritt stål.
  • Konstruktion: Huset är utformat för att rymma de olika interna komponenterna i systemet. Det är också konstruerat för att möjliggöra smidig installation och anslutning till båtens drivsystem.
  • Skydd: Huset i Python Drive-systemet fungerar som ett skyddande skal som skyddar de interna komponenterna från yttre påverkan, såsom stötar, vibrationer, smuts och fukt. Det hjälper till att säkerställa att de känsliga delarna av systemet förblir intakta och fungerar korrekt.
  • Design & storlek: Huset har en specifik design som är anpassad för att passa installationen och integreras smidigt med båtens befintliga drivsystem.

  Gummidämpare

  Python Drive använder flexibla gummidämpare för att absorbera och reducera vibrationer och stötar. Dessa gummidämpare fungerar som flexibla kopplingar mellan drivsystemet och båtens struktur. De absorberar vibrationerna och minskar överföringen av dem till båten, vilket leder till en jämnare och mer bekväm åktur.

  • Funktion: Gummidämparna fungerar som flexibla kopplingar mellan båtens drivsystem och dess struktur. De är utformade för att absorbera och minska vibrationer och stötar som genereras av motorer och drivsystem. Genom att använda gummidämpare isoleras och avleds vibrationerna, vilket resulterar i en jämnare och mer bekväm åktur.
  • Material: Gummidämparna i Python Drive-systemet är tillverkade av högkvalitativt syntetiskt gummi. Detta material har en förmåga att absorbera och dämpa vibrationer och stötar.
  • Utformning: Gummidämparna är utformade med olika lager av gummi, vilket ger flexibilitet och stötdämpning. De kan ha olika geometriska former och mönster för att ge ökad flexibilitet i olika riktningar och anpassa sig till olika belastningar och vibrationer.

  Monteringstillbehör

  För att installera Python Drive-systemet i båten finns det olika monteringstillbehör. Det kan omfatta fästelement, monteringsplattor och monteringsramar som hjälper till att anpassa och fästa systemet på ett korrekt sätt.

  • Fästelement: Det kan innefatta skruvar, bultar, muttrar eller andra fästelement som används för att säkra Python Drive-enheten på plats. Dessa fästelement är vanligtvis tillverkade av korrosionsbeständiga material för att klara av den marina miljön.
  • Monteringsplattor eller monteringsramar: Det kan finnas speciella plattor eller ramar som används för att fästa systemet på rätt plats i båten. Dessa kan vara tillverkade av material som rostfritt stål eller aluminium och är utformade för att vara starka och hållbara.
  • Monteringsverktyg: För att installera och montera systemet kan det vara nödvändigt att använda olika verktyg som nycklar eller andra specialverktyg.

  Varför köpa hos Dintra?

  Att köpa delar till Python Drive-system eller andra båtrelaterade produkter från oss på Dintra AB går smidigt med korta leveranstider och experthjälp för att få rätt produkt som passar för just ditt och din båts behov samt även rådgivning när det gäller vårt andra sortiment. Utöver antivibrationssystem har vi på Dintra AB ett brett utbud av olika sorters marina tillbehör för din båt så som bland annat motorer, både diesel och elektriska motorer, backslag och reglage samt även många andra produkter som du kan tänkas behöva i ditt båtliv. För mer information om vårt utbud utöver antivibrationssystem kan du kolla runt här på vår hemsida och för rådgivning för din situation och vad du kan tänkas behöva hjälp med kan du kontakta oss via mejl eller telefon så ska vi göra vårt yttersta för att hitta en lösning tillsammans för dina behov.

  Vi har även andra antivibrationssystem, såsom flexibla kopplingar och Centaflex, utöver detta har vi ännu bredare sortiment av motortillbehör för din båt.

 • PYTHON DRIVE CV-AXLAR
  PYTHON DRIVE CV-AXLAR

  Python Drive - CV-axlar

  Python Drive är ett antivibrationssystem som är utformat för att minska vibrationsstörningar och ljudnivåer hos bland annat båtar. CV-axlar, eller kontinuerliga variationsaxlar, är en del av detta system och spelar en nyckelroll för att upprätthålla en jämn kraftöverföring och minska vibrationer.

  Här finns Python Drive CV axlar/drivaxlar i flera utföranden.

  Funktion: CV-axlar används för att överföra kraft från en roterande källa, såsom en motor, till en annan del av utrustningen.

  Konstruktion: CV-axlar består vanligtvis av flera leder eller kardanleder som är anslutna med hjälp av kulleder eller liknande mekanismer.

  Minskning av vibrationer: Genom att an vända CV-axlar i Python Drive-system kan vibrationer som genereras minskas betydligt. Detta är avgörande för att förhindra skador på komponenter, förbättra prestanda och minska störande ljudnivåer.

  Fördelar: Utöver att minska vibrationer och ljudnivåer är dessa axlar en del av en förbättrad bränsleekonomi, minskad slitage och ökad komfort ombord.

  Installation

  Installationen av en CV-axel i ett Python Drive-antivibrationssystem kräver noggrannhet och följsamhet. Nedan går vi igenom hur en generell installation av en CV-axel kan se ut:

  1. Förberedelse & planering:

  • Identifiera de exakta positionerna där CV-axeln kommer att installeras och se till att det finns med utrymme för dess rörelse.
  • Se till att du har tillgång till alla nödvändiga verktyg och utrustning för installationen.

  2. Montering av CV-axeln:

  • Förbered CV -axeln genom att smörja leder och kontrollera deras integritet.
  • Anslut CV-axeln till drivkomponenterna, såsom bland annat motorn.
  • Se till att axelns rörelse är friktionsfri.

  3. Justering & provkörning:

  • Justera axeln efter behov för att säkerställa att axeln är korrekt placerad och deras vinkel och sträckning är lämpliga för den specifika applikationen.
  • Utför en provkörning av systemet för att kontrollera att axeln fungerar korrekt och att vibrationer och ljudnivåer har minskat enligt förväntningarna.

  4. Justering & finjustering:

  • Om det behövs, gör ytterligare justeringar för att optimera prestanda och minska vibrationer ytterligare.
  • Se till att alla fästen och anslutningar är ordentligt säkrade och att det inte finns några lösa eller överdrivet spända delar.

  Observera att dessa steg enbart är en generell installationsguide. Det kan tillkomma ytterligare steg. Det är viktigt att följa tillverkarens installationsinstruktioner.

  Underhåll

  Att utföra regelbundet underhåll av CV-axlar i ett Python Drive-system är avgörande för att säkerställa långvarig och pålitlig drift. Här är några aspekter som kan vara användbara när det gäller underhållsarbete:

  1. Inspektion

  • Utför regelbundna visuella inspektioner av CV-axlarna för att identifiera eventuella tecken på slitage, korrosion eller andra skador.
  • Kontrollera även anslutningar, fästen och skydd för att säkerställa att de är säkra och i gott skick.

  2. Smörjning

  • Smörj leder och rörliga delar regelbundet för att minska friktion och slitage.

  3. Justering

  • Kontrollera och justera CV-axeln vinkel vid behov för att säkerställa optimal prestanda och minskad vibration.
  • Se till att axeln är korrekt monterad och att dess rörelse är friktionsfri.

  4. Kontroll av komponenter

  • Inspektera regelbundet kardanleder, kopplingar och andra komponenter på CV-axeln för att upptäcka eventuella slitage eller skador.
  • Byt ut slitna eller skadade komponenter så snart som möjligt för att förhindra ytterligare skador på systemet.

  5. Balansering

  • Om CV-axeln blir obalanserad kan det leda till ökade vibrationer och slitage på komponenterna.
  • Utför balansering av axlarna vid behov för att säkerställa en jämn rotation och minska belastningen på drivlinjen.

  6. Miljökontroll

  • Kontrollera driftsförhållandena och miljön där CV-axeln används för att säkerställa att de inte exponeras för skadliga element som fukt, kemikalier eller extrema temperaturer.
  • Vid behov, skydda axeln med lämpliga skydd för att förlänga dess livslängd.

  Varför köpa hos Dintra?

  Att köpa delar till Python Drive-system eller andra båtrelaterade produkter från oss på Dintra AB går smidigt med korta leveranstider och experthjälp för att få rätt produkt som passar för just ditt och din båts behov samt även rådgivning när det gäller vårt andra sortiment. Utöver antivibrationssystem har vi på Dintra AB ett brett utbud av olika sorters marina tillbehör för din båt så som bland annat motorer, både diesel och elektriska motorer, backslag och reglage samt även många andra produkter som du kan tänkas behöva i ditt båtliv. För mer information om vårt utbud utöver antivibrationssystem kan du kolla runt här på vår hemsida och för rådgivning för din situation och vad du kan tänkas behöva hjälp med kan du kontakta oss via mejl eller telefon så ska vi göra vårt yttersta för att hitta en lösning tillsammans för dina behov.

  Vi har även andra produkter för Python-Drive, såsom trycklager och kompletta system, utöver detta har vi ännu bredare sortiment av motortillbehör för din båt.

 • PYTHON DRIVE TRYCKLAGER
  PYTHON DRIVE TRYCKLAGER

  Python Drive - Trycklager

  Trycklagret i en Python Drive-antivibrationsenhet spelar en central roll i att upprätthålla en jämn kraftöverföring och minska vibrationer i drivlinjen. Denna komponent är designad för att ge stöd och avlastning åt drivlinjen genom att applicera tryck på en roterande axel. Genom att placera trycklagret vid den motsatta änden av drivlinjen från motorn kan det ge stabilitet och balans till axlarna och på så sätt minska slitage och vibrationer. Konstruktionen av ett Python Drive-trycklager kan variera beroende på specifika krav och applikationer. Det kan innehålla olika typer av lager, såsom kul- eller rullager, som är konstruerade för att minimera friktion och slitage under drift.

  Ett trycklager är oumbärligt i situationer där det finns behov av att överföra kraft från en roterande källa till en annan del av systemet, särskilt i miljöer där vibrationer och belastningar på drivlinjen är vanliga. Genom att ge rätt stöd och avlastning bidrar trycklagret till att förbättra prestandan och tillförlitligheten. Dessa trycklagren integreras smidigt med Python Drive-systemet för att möta specifika krav och miljöförhållanden. Dess flexibilitet och konstruktion möjliggör anpassning till olika applikationer och ger en jämn överföring av kraft även under skiftande förhållanden.

  Installation

  Installationen av trycklagret i en Python Drive-enhet kräver noggrannhet och precision för att säkerställa optimal prestanda och tillförlitlighet. Här går vi igenom en övergripande installationsguide:

  1. Förberedelse & planering

  • Identifiera den lämpliga platsen för trycklagret, denna brukar oftast vara vid den motsatta änden av drivlinjen från motorn.
  • Se till att alla nödvändiga verktyg och annan utrustning är tillgängliga för installationen.
  • Innan installationen påbörjas, kontrollera så att du har rätt trycklager för den aktuella applikationen.

  2. Montering av trycklagret

  • Förbered trycklagret genom att smörja eventuella rörliga delar.
  • Montera trycklagret på den avsedda platsen i drivlinjen.
  • Se till att trycklagret är korrekt justerat och att det inte finns några hinder som kan påverka dess funktion.

  3. Anslutning & anpassning

  • Anslut trycklagret till drivaxeln enligt tillverkarnas anvisningar.
  • Justera trycket och vinkeln på trycklagret vid behov för att säkerställa optimal prestanda och kraftöverföring.

  4. Testning & justering

  • Utför en noggrann kontroll av installationen för att säkerställa att allt fungerar korrekt.
  • Provkör systemet och observera eventuella oregelbundenheter eller problem som kan uppstå under drift.
  • Justera trycklagret och dess anslutningar vid behov för att optimera prestanda och minska vibrationsnivån.

  Underhåll

  För att säkerställa att trycklagret fortsätter att fungera optimalt och att systemet behåller sin tillförlitlighet över tid är regelbundet underhåll avgörande. Här går vi igenom några aspekter som kan vara bra att följa:

  Inspektion & rengöring

  • Utför regelbundna visuella inspektioner av trycklagret för att identifiera eventuella tecken på slitage, skador eller korrosion.
  • Rengör trycklagret och dess omgivande områden regelbundet för att avlägsna smuts, skräp eller andra föroreningar som kan påverka dess prestanda.

  Smörjning

  • Smörjning är viktigt för att säkerställa att rörliga delar fungerar smidigt och minskar friktionen.
  • Tillämpa smörjmedel med lämpliga intervaller enligt tillverkarens anvisningar.

  Justering

  • Kontrollera och justera trycket och positionen på trycklagret vid behov för att säkerställa att det ger optimalt stöd och avblastning för drivlinjen.
  • Se till att det inte finns några hinder som kan påverka trycklagrets funktion.

  Inspektion av komponenter

  • Kontrollera regelbundet lager., tätningar och andra komponenter i trycklagret för tecken på slitage eller andra skador.
  • Ersätt slitna eller skadade komponenter snarast möjligt för att undvika förvärrade skador.

  Miljökontroll

  • Undvik exponering av trycklagret för skadliga miljöförhållanden såsom fukt, kemikalier eller extrema temperaturer.
  • Om möjligt, skydda trycklagret när det inte används med lämpligt kapell eller liknande för att förlänga dess livslängd och prestanda.

  Genom att regelbunden utföra underhåll på dessa lager kan man säkerställa fortsatt korrekt funktion och stor tillförlitlighet.

  Varför köpa hos Dintra?

  Att köpa trycklager till Python Drive-system eller andra båtrelaterade produkter från oss på Dintra AB går smidigt med korta leveranstider och experthjälp för att få rätt produkt som passar för just ditt och din båts behov samt även rådgivning när det gäller vårt andra sortiment. Utöver antivibrationssystem har vi på Dintra AB ett brett utbud av olika sorters marina tillbehör för din båt så som bland annat motorer, både diesel och elektriska motorer, backslag och reglage samt även många andra produkter som du kan tänkas behöva i ditt båtliv. För mer information om vårt utbud utöver antivibrationssystem kan du kolla runt här på vår hemsida och för rådgivning för din situation och vad du kan tänkas behöva hjälp med kan du kontakta oss via mejl eller telefon så ska vi göra vårt yttersta för att hitta en lösning tillsammans för dina behov.

  Vi har även andra produkter för Python-Drive, såsom cv-axlar och kompletta system, utöver detta har vi ännu bredare sortiment av motortillbehör för din båt.

 • PYTHON DRIVE KOMPLETT
  PYTHON DRIVE KOMPLETT

  Python Drive komplett

  Python Drive är ett antivibrationssystem som används i båtar för att förbättra komforten och minska vibrationer och oljud. Detta system leder även till ökad driftsäkerhet och effektivitet. Genom att integrera komponenter som CV-axlar och trycklager, arbetar en Python-Drive-enhet för att absorbera och dämpa vibrationer som uppstår under drift. Detta leder till en jämnare körning och minskar belastningen på båtens struktur, vilket kan förlänga livslängden på båten och minska risken för skador. Systemet kan installeras i olika typer av båtar, inklusive motorbåtar, segelbåtar och yachter. Ett Python Drive-system är särskilt användbart i större och kraftfullare båtar där motorer och drivlinjer kan generera betydande vibrationer och ljud. Ett komplett system innehåller trycklagerenhet, CV-axel och adapterfläns.

  Vid önskemål kan vi tillverka axlar i önskvärd längd. Kostnaden för en måttbeställd axel ligger runt 1700kr och leveranstid omkring två veckor.

  Fördelar

  En Python Drive-enhet kommer med flera fördelar som bidrar till att förbättra båtens prestanda, komfort och tillförlitlighet:

  • Minskade vibrationer & buller: En av de främsta fördelarna med Python Drive-systemet är dess förmåga att på ett effektivt sätt absorbera och dämpa vibrationer och buller som genereras av båtens motorer och drivlinjer. Detta leder till en jämnare och tystare körupplevelse för både besättning och passagerare.
  • Ökad komfort: Genom att minska vibrationer och buller ombord förbättrar Python Drive-systemet komforten för alla ombord, särskilt under längre resor.
  • Förbättrad prestanda: Python-Drive-systemet bidrar till att optimera kraftöverföringen och minska energiförluster som kan uppstå till följd av vibrationer. Detta kan resultera i förbättrad bränsleekonomi ch ökad effektivitet hos båtens motorer och drivlinjer.
  • Ökad driftsäkerhet: Minskat buller och vibrationer ombord på en båt kan inte bara öka komforten ombord utan också bidra till ökad säkerhet och tillförlitlighet. Genom att minska störningar och avleda fokus från besättningen kan systemet göra det lättare att upptäcka varningssignaler och reagera på eventuella nödsituationer.
  • Miljövänligare alternativ: Genom att optimera kraftöverföringen och minska bränsleförbrukningen kan ett sådant här system bidra till att minska båtens miljöpåverkan.

  Installation

  Installationen av Python Drive antivibrationssystemet kräver noggrann planering och korrekt utförande för att säkerställa korrekt prestanda och optimal tillförlitlighet. Här går vi igenom hur en installation kan se ut:

  1. Förberedelser & planering

  • Identifiera den bästa placeringen för Python Drive-systemet på båten, vanligtvis nära motorerna och drivlinjerna.
  • Kontrollera att alla nödvändiga verktyg och utrustning är tillgängliga för installationen

  2. Montering av komponenter

  • Montera Python Drive-systemets komponenter enligt tillverkarens instruktioner.
  • Se till att alla komponenter är ordentligt fastsatta och säkrade för att förhindra lösa delar under drift.

  3. Anslutningar & anpassningar

  • Anslut Python Drive-systemet till båtens motorer och drivlinjer.
  • Justera systemet för att passa båtens specifika krav och behov, inklusive justering av trycklagret.

  4. Elektrisk & mekanisk anslutning

  • Om systemet har elektriska komponenter, se till att dessa är korrekt anslutna till båtens elsystem och att alla kablar är säkrade och isolerade.
  • Kontrollera att mekaniska anslutningar är ordentligt installerade och att det inte finns några obalanser som kan påverka systemets funktion.

  5. Testning & justering

  • Utför en noggrann testning av systemet för att säkerställa att det fungerar korrekt.
  • Justera systemet vid behov för att optimera prestanda och minska vibrationer och buller.

  Observera att detta bara är en generell guide för installation. Det är viktigt att följa de anvisningar som kommer från tillverkaren.

  Underhåll

  För att säkerställa att systemet fortsätter att fungera med optimal prestanda och bibehåller sin tillförlitlighet är regelbundet underhåll avgörande. Här går vi igenom några underhållstips som kan vara användbara:

  Smörjning

  • Regelbunden smörjning av rörliga delar, såsom CV-axlar och trycklager, är avgörande för att säkerställa smidig drift och minska friktion. 

  Inspektion av komponenter

  • Utför regelbundna inspektioner av alla komponenter i systemet för att upptäcka eventuella tecken på slitage, korrosion eller andra skador.
  • Inspektera CV-axeln och trycklagren extra noga för att säkerställa att de är i gott skick.

  Justering & kalibrering

  • Kontrollera och justera trycklagret och andra komponenter vid behov för att säkerställa optimal prestanda och korrekt kraftöverföring.
  • Kalibrera systemet enligt tillverkarens instruktioner för att säkerställa korrekt funktion.

  Rengöring & underhåll av omgivande område

  • Håll området runt enheten rent och fritt från smuts, skräp eller andra föroreningar som kan påverka dess funktion.
  • Rengör och underhåll även båtens motorrum och andra intilliggande områden för att minska risken för skador på systemet.

  Testning & provkörning

  • Utför regelbundna tester och provkörningar av systemet för att säkerställa att det fungerar korrekt.
  • Observera eventuella oregelbundenheter eller problem med drift och åtgärda dem så snabbt som möjligt för att förhindra ytterligare skador eller fel.

  Regelbundet underhåll på Python Drive-systemet säkerställer optimal och korrekt prestanda. Detta bidrar till en säkrare och behagligare upplevelse.

  Varför köpa hos Dintra?

  Att köpa kompletta Python Drive-system eller andra båtrelaterade produkter från oss på Dintra AB går smidigt med korta leveranstider och experthjälp för att få rätt produkt som passar för just ditt och din båts behov samt även rådgivning när det gäller vårt andra sortiment. Utöver antivibrationssystem har vi på Dintra AB ett brett utbud av olika sorters marina tillbehör för din båt så som bland annat motorer, både diesel och elektriska motorer, backslag och reglage samt även många andra produkter som du kan tänkas behöva i ditt båtliv. För mer information om vårt utbud utöver antivibrationssystem kan du kolla runt här på vår hemsida och för rådgivning för din situation och vad du kan tänkas behöva hjälp med kan du kontakta oss via mejl eller telefon så ska vi göra vårt yttersta för att hitta en lösning tillsammans för dina behov.

  Vi har även separata produkter för Python-Drive, såsom cv-axlar och trycklager, utöver detta har vi ännu bredare sortiment av motortillbehör för din båt.

Aktiva filter