Kablar & instrumentpaneler

Kablar & instrumentpaneler

Instrumentpaneler och kablar till Craftsman bogpropeller, även kompatibelt med andra märken. Här finns bland annat olika paneler från ALFA och anslutningskablar i olika längder för att ansluta instrumentpaneler. Utöver detta har vi även huvudströmbrytare och dockingpaneler. Dessa produkter kan användas i samband med våra bogpropellrar.

ALFA

ALFA är en välkänd tillverkare av motorpaneler och styrsystem för båtar. Deras motorpaneler används ofta för att övervaka och kontrollera båtmotorer och relaterade system ombord. Här är några grundläggande fakta om ALFA motorpaneler:

  • Funktioner & kompatibilitet: ALFA motorpaneler är utformade för att ge en användarvänlig och tillförlitlig lösning för att övervaka och styra båtmotorer. De kan visa viktig information som motorvarvtal, bränslenivå, motorstatus, batterispänning och mycket mer. Vissa paneler kan även integreras med andra båtsystem som GPS och navigationsenheter.
  • Design & användargränssnitt: ALFA motorpaneler är vanligtvis ergonomiskt utformade med intuitiva kontroller och en lättläst display. Deras användargränssnitt är utformat för att vara enkelt att använda även under krävande förhållanden på sjön.
  • Anslutningsmöjligheter: ALFA motorpaneler kan vara kompatibla med olika typer av båtmotorer, inklusive inombordsmotorer, utombordsmotorer och styrsystem för flera motorer. De kan också ha anslutningsmöjligheter för externa enheter som joystickkontroller eller fjärrkontroller.
  • Tillförlitlighet & hållbarhet: ALFA är känt för att tillverka robusta och hållbara motorpaneler som klarar av de tuffa förhållandena ombord på en båt. Deras paneler är ofta vattentåliga eller vattentäta för att skydda mot fukt och korrosion.

Vårt utbud av ALFA paneler: ALFA10H, ALFA20H, ALFA30H, ALFA10T, ALFA20T, ALFA30T. 

Fly Bridge splitterkabel

En Fly Bridge splitterkabel används vanligtvis för att fördela signaler från en instrumentpanel till olika enheter. En splitterkabel gör det möjligt att koppla samman och distribuera elektriska signaler eller data från en central enhet till flera utgångar. Det kan vara användbart för att ansluta och kontrollera olika funktioner och instrument, som motorpaneler, navigationssystem, radar, VHF-radio, ljudsystem och annan båtelektronik.

Anslutningskabel

En anslutningskabel är en kabel som används för att skapa en fysisk koppling mellan olika enheter, komponenter eller system. Dessa kablar kan användas för att ansluta och överföra signaler, ström eller data mellan båtelektronik. Våra anslutningskablar till instrumentpaneler finns i längder från sju meter upp till 20 meter.

Varför köpa hos Dintra?

Att köpa instrumentpaneler eller andra båtrelaterade produkter från oss på Dintra AB går smidigt med korta leveranstider och experthjälp för just ditt och din båts behov samt även rådgivning när det gäller vårt andra sortiment. Utöver instrumentpaneler och anslutningskablar har vi på Dintra AB ett brett utbud av olika sorters marina tillbehör för din båt så som bland annat motorer, både diesel och elektriska motorer, propelleraxlar och reglage samt även många andra produkter som du kan tänkas behöva i ditt båtliv. För mer information om vårt utbud utöver dessa instrumentpaneler och kablar kan du kolla runt här på vår hemsida och för rådgivning för din situation och vad du kan tänkas behöva hjälp med kan du kontakta oss via mejl eller telefon så ska vi göra vårt yttersta för att hitta en lösning tillsammans för dina behov.

Utöver dessa instrumentpaneler och kablar har vi andra produkter såsom batterikablar och aktermonteringssatser.

Kablar och instrumentpaneler till Craftsman bogpropeller hos Dintra AB

Aktiva filter