KÖPVILLKOR

De här Allmänna villkoren är tillämpliga på det köpeavtal som du som konsument sluter med Dintra AB org nr 556854-4083,  kallat Dintra.

Priserna är i sek moms är 25% för alla varor.

Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle uppstå, så förbehåller sig Dintra rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har i så fall din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning

Leverans

Dintra använder följande frakt alternativ.

Paket med eller utan hemleverans, vi ska försöka att hitta en lösning för att få det billigaste frakt alternativet för våra kunder, som innebär att vi skickar med olika frakt bolag.

Den normala leveranstiden är 1–5 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning, dock kan avvikelser förekomma och vi kontaktar dig i så fall.

Försändelser som inte har hämtats ut inom fjorton dagar återsänds till Dintra. Om detta händer debiteras du en avgift på 400 kr plus ev. påminnelseavgifter för kostnader som har uppstod av returhantering  Vid outlösta paket gäller inte ångerrätten. Samma gäller en hemleverans som inte tas emot.

Ångerrätt och retur

Du som konsument har alltid fjorton dagars ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan återkommer till företaget i bra skick

Returer måsta sändas som företags paket då vi inte har möjlighet att hämta ut de.

Returadressen är:

Dintra AB

Norra Sanna 401

65591 Karlstad

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta vår kundtjänst på info@dintra.se. Du får en retursedel för att skicka tillbaka varan på vår bekostnad.

Om vi inte kan ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. 

Vi kan tyvärr inte ersätta de kostnader som kan uppstå i samband med installation eller demontering av varor i samband med reklamation.