Kategorier

Information

Bästsäljare

2011 startades Dintra AB i Sverige med kontor och lager i Kristinehamn. Dintra är ett växande företag som främst har verksamheter i Benelux och Tyskland, men nu växer även verksamheten i Skandinavien.

År 2015 flyttade vi till ett nytt lager och kontor i norra Karlstad. Här invigdes även vår nya verkstad som är mycket välutrustad. 

Hos Dintra erbjuder vi ett komplett sortiment med produkter inom marin branschen, främst den tekniska delen men även diverse andra produkter inom båttillbehörs kategorin. Vi säljer produkter från bland annat: Craftsman Marine, Scam Marine, Velvet Drive, PRM Marine Transmission, Sherwood, Elsail Hybrid, Python-Drive, Centaflex, G-Prop och Micro-Separator.

Vi har också ett nära samarbete med Dintra Transmissions V.O.F, ett Holländskt företag som är specialiserade på att förse marknaden med produkter för framdrivning av båtar och material för båtar och fartyg. 

Dintra AB har en välutrustad verkstad vilket innebär att vi har möjlighet att reparera och utföra ändringar på produkter samt tillverka speciella produkter på begäran.

 

Dintra AB: 

* Goda kunskaper om produktsortimentet

* Ett brett sortiment

* Korta leveranstider

* En tillmötesgående kundsupport

* En kontinuerlig förbättring av kvalitet och tjänster

* Kort reparationstid