AVGASSLANG

Avgasslang

Våra avgasslangar tillämpas i samband med båtmotorer med ett vattenkylt avgassystem. De är tillverkade för att användas i kombination med våta avgaser. Avgasslangarna som vi tillhandahåller är otroligt flexibla utan det att det påverkar avgasslangarnas beständighet och styrka. För att förenkla installationen av avgasslangen är böjningsradien på slangen väldigt liten. Insidan av dessa avgasslangar till båtar är slät vilket leder till att mottrycket i avgassystemet minskar. Våra avgasslangar som vi säljer håller hög kvalitet. Avgasslangarna som vi säljer håller för ett arbetstryck upp till tre bars. Våra avgasslangar är slitstarka. Då dessa slangar säljs som decimetervara gäller tyvärr inte returrätten. Priset för våra slangar som syns vid beställning räknas även de i decimeter. 

Flexibel avgasslang

Våra flexibla avgasslangar är armerade med textilinlägg och dubbla helinbäddade stålspiraler. Denna avgasslang är tillverkad av svart korrugerat gummi och är resistent mot värme och har god beständighet mot olja och sjövatten. Denna avgasslang används för båtar. Dessa avgasslangar är även Lloyds godkända. Temperaturområde för slangen är -26°C - +119°C. En flexibel avgasslang gör att den är lättarbetad. Att dessa avgasslangar är Lloyds godkända innebär att de är godkända och tillmötesgående för alla förbestämda regler som krävs. Detta Lloyds godkännande används i marinvärlden och står för att produkterna håller hög kvalitet. Detta gör att vi med stolthet kan stå för att vi säljer dessa slangar.

Rätt avgasslang

Det är viktigt att välja rätt avgasslang för din båt. Därför har vi ett brett utbud av många olika storlekar för att tillgodose så mångas behov som möjligt. Vårt utbud består av dessa storlekar av rostfria avgasslangar: 32mm, 40mm, 45mm, 51mm, 60mm, 76mm, 90mm, 102mm, 127mm, 150mm, 203mm och 254mm. Detta för att det ska vara enkelt att hitta den rätta storleken på avgasslangen för just din båts behov. För att få råd kring vilken storlek du behöver på din avgasslang och för ditt behov kan du kontakta oss så hjälper vi mer än gärna till för att hitta en lösning så att du får rätt avgasslang för just din situation, vi kan även komma med tips och råd så att du på ett enkelt och smidigt sätt kan avgöra vilken avgasslang som är den korrekta för din situation.

Varför köpa hos Dintra?

Att köpa avgasslangar eller andra båtrelaterade produkter från oss på Dintra AB går smidigt med korta leveranstider och experthjälp för att få rätt avgasslang som passar för just ditt och din båts behov samt även rådgivning när det gäller vårt andra sortiment. Utöver avgasslangar har vi på Dintra AB ett brett utbud av olika sorters marina tillbehör för din båt så som bland annat motorer, både diesel och elektriska motorer, backslag och reglage samt även många andra produkter som du kan tänkas behöva i ditt båtliv. För mer information om vårt utbud utöver avgasslangar kan du kolla runt här på vår hemsida och för rådgivning för din situation och vad du kan tänkas behöva hjälp med kan du kontakta oss via mejl eller telefon så ska vi göra vårt yttersta för att hitta en lösning tillsammans för dina behov.

Vi har även andra motortillbehör, såsom vattenlås och impellerpumpar, utöver detta har vi ännu bredare sortiment av motortillbehör för din båt.

Avgasslang för marinbruk som är Lloyds godkänd hittar du hos Dintra AB

Aktiva filter