Craftsman Marin tankar & tanklock

Craftsman Marin tankar & tanklock

Här hittar du Craftsman Marin tankar och tanklock i olika storlekar och för olika användningsområden. Oavsett om du behöver lagringskapacitet för bränsle, dricksvatten eller avloppsvatten står dessa tankar och tanklock för en enkel installation och minimala underhåll. Craftsman Marins tankar är alla gjorda av det syntetiska materialet LDPE. Detta material leder till att dessa tankar att de är extremt starka och praktiskt taget oförstörbara. På grund av isoleringsegenskaperna är kondensen i tanken mycket mindre än i någon metalltank och risken för rostbildning elimineras.

Plasttankar för marinbruk i båtar är vanligtvis tillverkade av polyeten eller polypropen och används för att lagra och transportera vatten eller bränsle ombord på en båt. Dessa tankar finns tillgängliga i olika storlekar och former.

Punkter att tänka på:

  • Kapacitet: Tankens kapacitet är viktig för att se till att den rymmer tillräckligt med bränsle eller vatten för dina behov. Storleken på tanken beror på storleken på båten och hur långt du förväntar dig resa.
  • Installation: När du installerar en plasttank måste du se till att den är ordentligt fastsatt och att den inte rubbar eller rör sig under användning. Det är också viktigt att tanken har tillräckligt med ventilation och att du följer tillverkarens installationsanvisningar.

- Placera tanken korrekt: Plasttanken bör placeras på ett säkert och tillgängligt ställe på båten, där den inte utsätts för överdriven vikt eller kraftiga rörelser. Du bör också se till att det finns tillräckligt med ventilation runt tanken för att undvika ackumulering av gaser.

- Anslut rätt slangar & ventiler: Slangar och ventiler som används för att ansluta plasttanken till din båts bränsle- eller vattensystem måste vara av hög kvalitet och lämpliga för marint bruk. De måste också vara korrekt monterade och säkrade för att undvika läckage.

- Testa tanken: Innan du använder din plasttank ombord på din båt, bör du testa den noggrant för att säkerställa att den inte läcker eller har andra problem. 

  • Underhåll: För att hålla plasttanken i bra skick måste du regelbundet kontrollera den för eventuella sprickor, läckage eller andra skador. Du bör också se till att tanken rengörs regelbundet och hålls fri från smuts och avfall.
  • Kvalitet: Plasttankar för marinbruk är tillgängliga från olika tillverkare och i olika kvaliteter. Det är viktigt att välja en högkvalitativ plasttank som uppfyller dina behov och som är tillverkad av ett material som är lämpligt för marinbruk.

Vårt andra utbud

Utöver våra tankar har vi dessutom tanklock för olika ändamål att erbjuda. Våra tanklock är tillverkade för diesel, dricksvatten samt avlopp. Vi har även ett tanklock för att koppla ihop flera tankar för att få utökad kapacitet. Vi har också luktfilter för att reducera lukter från diesel eller avlopp. Vi erbjuder även tanksensorer av olika slag.

Varför köpa hos Dintra?

Att köpa tankar och tanklock eller andra båtrelaterade produkter från oss på Dintra AB går smidigt med korta leveranstider och experthjälp för att få rätt kapacitet på dina tankar för just ditt och din båts behov samt även rådgivning när det gäller vårt andra sortiment. Utöver dessa tankar har vi på Dintra AB ett brett utbud av olika sorters marina tillbehör för din båt så som bland annat motorer, både diesel och elektriska motorer, backslag och reglage samt även många andra produkter som du kan tänkas behöva i ditt båtliv. För mer information om vårt utbud utöver dessa tankar kan du kolla runt här på vår hemsida och för rådgivning för din situation och vad du kan tänkas behöva hjälp med kan du kontakta oss via mejl eller telefon så ska vi göra vårt yttersta för att hitta en lösning tillsammans för dina behov.

Vi har även andra produkter inom VVS-kategorin, så som sanitetsslangar och slangklämmor, utöver detta har vi ännu bredare sortiment av produkter för din båt.

Craftsman Marin tankar & tanklock - Finns hos oss: Dintra: För din båt

Aktiva filter